Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 10%
  • E vështirë 60%
  • E pamundur 30%

Humbën në terren malor, Policia shpëton dy turistet belge të bllokuara në Kllojkë

Nga A2 CNN
12 Shkurt 2024, 07:06 | Aktualitet

Dy turiste belge janë shpëtuar në orët e vona të natës të së dielës pasi kishin humbur gjatë eksplorimit të fshatit Kllojkë. Sipas njoftimit zyrtar dy vajzat kishin humbur rrugën rreth orës 15.00 dhe si pasojë kishin mbetur të izoluara në terrenin e thepisur të malit.

Grupi i punës i realizuar menjëherë organizoi një operacion kërkim-shpëtimi. Pas disa orësh kërkime intensive, për shkak të terrenit të vështirë dhe të thepisur, si dhe të largësisë së vendit nga zona që mund të përshkohet me automjete, është bërë lokalizimi i turisteve të huaja.

Shërbimet e Policisë dhe ato mbështetëse iu kanë shkuar në ndihmë turistëve, duke iu dhënë ndihmën e parë mjekësore, si dhe duke i pajisur me ushqime dhe me veshje.

A2 CNN Livestream

Dita jonë