Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 0%
  • Shpesh 50%
  • Asnjëherë 50%

Moti i keq, Policia e Shtetit: Këto janë zonat me rrezikshmëri të lartë

Nga A2 CNN
3 Nëntor 2023, 15:28 | Aktualitet

Moti i keq, Policia e Shtetit: Këto janë zonat me rrezikshmëri

Nisur nga situata e krijuar nga moti i keq, Policia e Shtetit njoftoi se ka kaluar në gatishmëri në të gjithë vendin, për t’iu ardhur në ndihmë drejtuesve të mjeteve dhe qytetarëve në rast nevoje për ndihmë, dhe për të menaxhuar trafikun rrugor.

Gjithashtu Policia listoi zonat me rrezikshmëri më të lartë duke iu bërë thirrje drejtuesve të mjeteve që të bëjnë kujdes të shtuar.

Policia e Shtetit apelon për drejtuesit e automjeteve që të moderojnë shpejtësinë dhe të ruajnë distancën e sigurisë, me mjetet e tjera në rrugë.

Zonat me risk më të lartë janë:

• Lezhë, rrugët urbane dhe rrugët interurbane lidhëse;

• Fushë Krujë, rrugët në zonën urbane dhe rrugët lidhëse interurbane;

•Tiranë, rrugët urbane dhe ato interurbane;

•Durrës. rrugët urbane dhe rrugët interurbane lidhëse me Tiranën dhe me pjesën tjetër jugore;

• Elbasan, rrugët në zonën urbane dhe rrugët interurbane lidhëse.

Gjithashtu, Policia e Shtetit apelon për qytetarët që të mos qëndrojnë në vende të pasigurta, duke qenë se për shkak të reshjeve dhe erës, mund të rrëzohen pemë ose mund të bien sende të forta nga lartësitë.

 

Ditari A2 CNN