Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 13%
  • Shpesh 25%
  • Asnjëherë 63%

Moti i keq, probleme edhe në Shkodër, pemët zënë poshtë automjetet

Nga Gjon Gjeka
3 Nëntor 2023, 14:04 | Aktualitet

Moti i keq me erëra të forta ka krijuar probleme në Shkodër. Një pemë e madhe pranë bashkisë është rrëzuar dhe ka zënë 4 mjete.

Punonjës të bashkisë Shkodër po bëjnë të mundur heqjen e pemës dhe lirimin e mjeteve, ndërsa fatmirësisht nuk ka pasur persona të lënduar, por vetëm dëme materiale.

Debat - nga Alba Alishani