Sondazh: Sipas jush, brezi më i lumtur është:
  • X (1960-1980) 33%
  • Millenials (1981-1996) 56%
  • Z (1997-2011) 11%
  • Alpha (2012-2025) 0%

Tirana festive për Ditën e Verës, 34 aktivitete në 24 orë

Nga Armend Pire
14 Mars 2024, 15:20 | Aktualitet

Tirana mirëpriti mes shumë organizimeve festën e Ditës së Verës. Vendndodhje të ndryshme të kryeqytetit u bën gati me atmosfera të ndryshme për të pritur qytetarët.

Në Bulevardin Dëshmorët e Kombit u organizua si çdo vit një panair me produkte nga më të ndryshme me prodhim vendas.

Të pranishmit në panair promovuan punën e tyre dhe produktet që kishin përgatitur. Në rolin e shitësve ishin edhe fëmijët. Festimet do të vijojnë deri në mbrëmje, ku në disa pika të Tiranës do të mbahen koncerte me muzikë të ndryshme.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani