Sondazh: Si e vlerësoni terapinë në çift?
  • E kam provuar, e dobishme 25%
  • E padobishme 0%
  • S' e di,nuk e kam provuar 75%

“Veprimtaria” i shton infrastrukturës 6 mld lekë, komisionet i japin “OK” buxhetit 2024

Nga Marinela Lina
23 Nëntor 2023, 16:07 | Ekonomi

 

Pas votimit nen për nen, projektbuxheti 2024 ka marrë dritën jeshile në Komisionin e Sigurisë Kombëtare dhe Çështjeve Evropiane, ndërsa Veprimtaria Prodhuese e ka miratuar me disa ndryshime.

6 miliardë lekë më shumë do të shkojnë për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë, ndërsa 400 milionë lekë do ti hiqen Ministrisë së Bujqësisë për t’i kaluar bashkive për kullimin dhe ujitjen.

Pa ndryshime u votua në këtë Komision projektligji që rrit taksën e karbonit për qymyrin.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani