Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

OSBE apel Kuvendit: Presim me padurim ta shohim Parlamentin, si platformën për debat politik!

Nga A2 CNN
15 Janar 2024, 19:28 | Politikë

OSBE apel Kuvendit: Presim me padurim ta shohim Parlamentin, si platformën

Prezenca e OSBE në Shqipëri, i ka uruar suksese Kuvendit në nisjen e sesionit të ri parlamentar.

Me një shënim në platformën “X”, OSBE thotë se presin ta shohim parlamentin, si platformën për debat politik, plotësisht funksional dhe të fokusuar te reformat e nevojshme.

“I urojmë sukses Kuvendit në nisje të sesionit të ri parlamentar! Presim me padurim ta shohim parlamentin, si platformën për debat politik, plotësisht funksional dhe të fokusuar te reformat e nevojshme, duke filluar nga ajo zgjedhore, në interes të qytetarëve. Koha deri në zgjedhjet e 2025-s është e shkurtër dhe mbetet shumë për të bërë. Prezenca e OSBE-së në Shqipëri është e gatshme të ndihmojë”, thuhet në reagim e OSBE-së.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani