“Zgjidhet” edhe testi i matematikës, teza u publikua sërish, maturantët: Ishte mesatar

Nga Ornela Joti
18 Qershor 2024, 16:25 | Sociale

Edhe provimi i matematikës u mbyll. Pas dy orë e gjysmë testim, maturantët dukeshin optimistë. Të rinjtë e pyetur na treguan se testi ishte i nivelit mestar dhe mbi të gjitha nuk kishte pyetje dhe ushtrime të pazhvilluara më parë.

Edhe ky provim nuk i shpëtoi publikimit në rrjetet sociale  30 minuta pas hapjes së tezës. Madje disa orë më vonë ajo  u publikua edhe e zgjidhur.

Edhe në këtë rast, Ministria e Arsimit deklaroi testimi u zhvillua brenda të gjitha standardeve. Nga tri provimet e zhvilluara deri tani, të rinjtë kanë marrë vetëm notën e gjuhës së huaj, për të cilën nuk janë fort të kënaqur.

Pas disa ditësh, pritet të shpallen notat e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë. Ndërsa më 24 Qershor do të zhvillohet testimi i fundit i Maturës Shtetërore, ai i Lëndës me Zgjedhje.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli 2024