"Natural bodybuilding", Gjirokastra mirëpret kampionatin e parë  ballkanik

Nga A2 CNN
19 Maj 2024, 14:39 | Sporte të tjera

Qyteti i Gjirokastrës ka mirëpritur Kampionatin e Parë Ballkanik të “Natyral Bodybuilding”.

Në këtë event sportiv garuan 27 sportistë nga Shqipëria, Kosova, Kroacia, Bosnjë-Hercegovina, etj.

Pjesëmarrësit konkurruan për të fituar në 9 kategori të ndryshme të bodybuilding natyral si dhe fitnes.

Në këtë Kampionat Ballkanik nuk munguan edhe sportistet femra.

Tashmë ky sport ka krijuar një traditë të veçantë në qytetin e Gjirokastrës.Pjesëmarrësite Natyral Bodybuilding nuk përdorin steroide apo substanca ndihmëse për të patur një trup të bukur dhe sportiv.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli