Të hash dhe të mos shtosh në peshë, si ta fitojmë sfidën e madhe të festave?

Nga A2 CNN
27 Dhjetor 2022, 09:01 | Aktualitet

Këto ditë fundviti janë një garë për të gjithë që të mos e teprojmë me ushqimin. Sfida me e madhe është që të mos shtojmë në peshë, por po aq edhe te shijojmë disa kënaqësi të vogla të jetës sikurse janë gatimet e shijshme, ëmbëlsirat apo pijet. Në të gjithë këtë marrëdhënie të komplikuar ka disa hile të vogla që mund të na shpëtojnë, të cilat i zbulon në “Dita jonë” dietologia Teneda Luli.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu