Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 10%
  • Pak 15%
  • Aspak 76%

Temperatura të larta dhe stuhi detare në jug, era deri në 100 km/h

Nga A2 CNN
19 Tetor 2023, 07:30 | Aktualitet

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja.

Ditari A2 CNN