Zgjidhet kriza mes Kievit dhe Varshavës, Ukraina do të eksportojë drithëra me tranzit nga Polonia

Nga A2 CNN
3 Tetor 2023, 16:51 | Aktualitet

Pas disa javëve të mbushura me kritika dhe replika, Kievi dhe Varshava kanë gjetur gjuhën e përbashkët duke vulosur një marrëveshje për “bukën e botës”. Ukraina do të përshpejtojë tranzitin e eksportit të drithërave përmes Polonisë në drejtim të vendeve të tjera.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli