Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 14%
  • Shpesh 14%
  • Asnjëherë 71%

500 mijë euro tek aspiratori, Prokuroria e Tiranës kërkon gjykimin e ish-zyrtares Alda Klosi

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 20:18 | Aktualitet

Prokuroria e Tiranës përfundoi hetimin dhe dërgoi për gjykim ish-zyrtaren e Ministrisë së Financave, Alda Klosi, e dyshuar si zotëruese e më shumë se 500 mijë eurove “cash” të gjetura tek tubi i aspiratorit të banesës së sanitares Rozeta Dobi.

Ditari A2 CNN