Aksidentet rrugore, Shqipëria vendi me numrin më të lartë të fataliteteve në rajon

Nga A2 CNN
17 Gusht 2023, 14:41 | Aktualitet

Me gjithë reduktimin në dy vitet e fundit, Shqipëria vijon të mbetet një ndër vendet me numrin më të lartë të aksidenteve rrugore dhe fataliteteve si pasojë e tyre në rajon dhe Europë. Teksa pritet të dalin të dhënat e muajit korrik, në qershor Instituti i Statistikave raportoi për 101 aksidente rrugore nga 98 të ndodhura në muajin qershor 2022. Fatmir Hasho, ekspert rrugor, ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.

A2 CNN Livestream

A2 Sport