Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Diell dhe temperatura të larta në rajon

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 07:57 | Aktualitet

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja

A2 CNN Livestream

A2 Business