Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 0%
  • E vështirë 80%
  • E pamundur 20%

Eksportet “Made in Albania”, vështirësitë në të cilat kalon certifikimi i produkteve

Nga A2 CNN
19 Tetor 2023, 16:16 | Aktualitet

Duke prodhuar për tregun vendas por dhe për qëllime eksporti, fermerët hasen me problematikat e certifikimit të produkteve shqiptare. Problem mbeten laboratorët e certifikuar, të cilët qeveria i sheh si një synim për t’u arritur deri në 2030.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu