Fjalët e huaja që japin “asistencë” të gabuar ndaj gjuhës shqipe

Nga A2 CNN
9 Tetor 2019, 16:37 | Aktualitet

Si çdo të mërkurë, Profesor Edmond Tupja, vjen në “Dita Jonë” për të shpëtuar pesë fjalë shqipe që rrezikojnë të dalin nga përdorimi për shkak të fjalëve të huaja. “I animuar”, “asistencë” , “multi” dhe “aplikoj” janë fjalët e huaja të përzgjedhura ditën e sotme që rrezikojnë fjalët shqipe. Zbulojini cilat janë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu