Klima e investimeve në Shqipëri, DASH: Korrupsioni i zakontë, e vështirë të bësh biznes

Nga A2 CNN
10 Shtator 2020, 12:40 | Aktualitet

Niveli i lartë i korrupsionit, me të cilin përballen investitorët e huaj, e bëjnë Shqipërinë një vend shumë të vështirë për të bërë biznes. Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit për klimën e investimeve përcjell shqetësimet dhe problemet që hasin investitorët amerikanë që operojnë në vendin tonë.

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024