Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Koncesioni i sterilizimit, SaniService ka arkëtuar mbi 76 milionë euro deri më sot

Nga A2 CNN
17 Gusht 2023, 15:07 | Aktualitet

Koncesioni i sterilizimit i ka kushtuar deri më sot shqiptarëve së paku 76 milionë euro. Edhe pse me kosto 33% më të larta dhe përpos akuzave për parregullsi dhe abuzime që prej vitit 2015, buxheti ka paguar rregullisht përgjatë 7 viteve të fundit kompaninë SaniService.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi