Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 38%
  • Tre herë në javë 25%
  • Vetëm në fundjavë 6%
  • Asnjëherë 31%

Konflikti në lindjen e mesme, ndikime të drejtpërdrejta dhe të tërthorta në ekonominë shqiptare

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 13:50 | Aktualitet

Megjithëse në distancë mbi 1 mijë e 700 kilometra, konflikti mes Izraelit dhe Hamasit pritet të përcillet përtej Lindjes së mesme në formën e efekteve ekonomike. Luhatjet e tregjeve të cilat kanë filluar të ndihen do të prekin edhe Shqipërinë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi