Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Kthyen përmbys karriget dhe nuk lejuan mbajtjen e seancës, dalin nga ngujimi deputetët e opozitës

Nga A2 CNN
19 Tetor 2023, 16:39 | Aktualitet

Ditari A2 CNN