Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Lufta Izrael-Hamas, eksperti: Gaza e angazhuar tradicionalisht për t’i bërë ballë luftërave

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 08:51 | Aktualitet

Situata tejet e tensionuar mes Palestinës dhe Izraelit, por edhe e gjithë klima e tensionuar në lindjen e mesme, ka krijuar disa rryma politike mbështetjeje. Në njërën anë, janë ata që justifikojnë të drejtën e Palestinezëve për t’u mbrojtur dhe në anën tjetër ata që i japin të drejtë Izraelit. Sakaq palestinezët dolën në rrugët e Bregut Perëndimor për të protestuar kundër luftës, ndërsa protesta ka edhe në vende të ndryshme të botës. Një këndvështrim analitik mbi mënyrën si janë të vendosura palët në këtë konflikt nga eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare, Floriar Arapi.

A2 CNN Livestream

A2 Business