Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 68%
  • Jo 27%
  • Nuk e di 5%

Lufta në Ukrainë, Holanda dhe Danimarka do dërgojnë avionët F-16

Nga A2 CNN
21 Gusht 2023, 16:45 | Aktualitet

Pas aprovimit të Shteteve të Bashkuara për dërgimin e avionëve luftarakë F-16 në Ukrainë, të parët që u vendosën në lëvizje ishte Holanda dhe Danimarka. Të dy vendet do të nisin avionët F-16, pasi pilotët ukrainas të marrin trajnimin e duhur.

Ditari A2 CNN