Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Vit krize dhe frike, bizneset e vogla raportojnë kosto të larta dhe vështirësi

Nga A2 CNN
21 Gusht 2023, 13:56 | Aktualitet

Një situatë të vështirë për ekonominë në tërësi dhe sipërmarrjen në veçanti e ka paralajmëruar qysh prej fillimit të krizës Shoqata e Biznesit të Vogël dhe të Mesëm. Të vegjlit raportojnë kosto më të larta për të operuar aktivitetet e tyre dhe shumë vështirë të tjera. Nënkryetari i shoqatës së bizneseve të vogla Bujar Muço dha më shumë detaje në Ditar.

A2 CNN Livestream

A2 Business