Ndryshon buxheti, do të rishpërndahen 46 miliardë lekë. Nuk ka paketa ndihme për qytetarët

Nga A2 CNN
19 Tetor 2023, 13:49 | Aktualitet

“Sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, kemi miratuar aktin normativ për ndryshimet e buxhetit të vitit 2023. Ky akt normativ, nisur dhe nga performanca e mirë e të ardhurave, parashikon rritje të të ardhurave me 7,5 miliardë lekë”. Kështu u shpreh Ervin Mete, ministër i Financave dhe Ekonomisë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu