Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Plani i terroristëve serb dhe provat e siguruara

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 10:51 | Aktualitet

Për këtë çështje foli në Ditarin e orës 09:00 në A2 CNN Bedri Elezi, ekspert sigurie.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi