Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 14%
  • Shpesh 14%
  • Asnjëherë 71%

“Fan Noli” dhe ideja e bashkimit me Universitetin e Tiranës, nis viti i ri akademik

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 08:35 | Aktualitet

Nga Vlora në Korçë, korrespondentët e A2 CNN sjellin një panoramë të problemeve dhe risive në këtë vit të ri akademik, ku 19 mijë studentë ulen për herë të parë në auditorë.

Ditari A2 CNN