Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 10%
  • Pak 15%
  • Aspak 76%

Humbja e dytë në Kukës dhe qëndrimi i munguar i Berishës

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 08:15 | Aktualitet

Gazetari Ervin Koçi bëri një përmbledhje të zhvillimeve të fundit politike në vendin tonë.

Ditari A2 CNN