Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Viti akademik, “Eqerem Çabej”, në bashkëpunim me universitetet italiane

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 07:57 | Aktualitet

Rigels Malile në një lidhje direkte me Dita Jonë për të folur për problematikat dhe risitë e këtij viti të ri akademik në universitetin e Gjirokastrës.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli