Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 55%
  • Jo 36%
  • Nuk e di 9%

“Fjongoja rozë”, tetori, muaji i ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 10:22 | Aktualitet

Ka nisur muaji i ndërgjegjësimit. Muaji për t’i kujtuar e për ti përsëritur një mesazh çdo gruaje, kontrolli dhe monitorimi, nuk është asnjëherë shumë. Kërkon pak minuta për një jetë të qetë. Dhe ketë, duhet ta përsërisim çdo ditë të 12 muajve të vitit, por tetori është muaji ndërgjegjësimit, e thirrjet vijnë të shtuara. Numri i të prekurave nga kanceri i gjirit rritet vit pas viti. Për këtë çështje foli në Ditarin e orës 09:00 në A2 CNN Kleida Mati, mjeke onkologë.

Ditari A2 CNN