26 vjet lavdi, përkujtohet epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Nga Erjon Dervishi
5 Mars 2024, 13:31 | Aktualitet

Manifestimi gjithëpopullor, “Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”, ka nisur sot dhe përfundon me ndezjen e zjarreve në Prekaz.

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Kosovës ka publikuar edhe logon për shënimin e 26-vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. “26 vjet lavdi, Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës” shkruhet në logo.

Pjesë e saj janë edhe figurat historike Shaban, Adem e Hamëz Jasharit bashkë me shqiponjën pas tyre. Për këtë ngjarje do flasim sot me Rexhep Shahun, gazetar, që ka mbuluar edhe luftën në Kosovë.

A2 CNN Livestream

Dita jonë