Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 67%
  • Mungesa e kohës 22%
  • Mungesë motivimi 0%
  • Lodhja fizike 11%

Zelensky pranë vizitës në Tiranë, mesazhi i deputetes ukrainase nga ekrani i A2 CNN për shqiptarët

Nga A2 CNN
25 Shkurt 2024, 14:27 | Aktualitet

Liderja e Partisë “Zëri” në parlamentin ukrainas, Kira Rudik komentoi në Ditar me Erion Dushin dhe vizitën e presidentit Zelensky në Tiranë, e cila është parashikuar të mbahet në fund të këtij muaji, në kuadër të një takimi ndërkombëtar për Ukrainën.

Rudik falënderoi Shqipërinë dhe shqiptarët për mbështetjen e treguar që nga nisja e luftës dhe mikëpritjen e refugjatëve ukrainas.

“Falënderojmë Shqipërinë për të gjithë mbështetjen që kemi marrë. Është një lajm i mirë ardhja e presidentit Zelensky në Shqipërinë.  Falënderojmë popullin shqiptar që ka pritur refugjatët ukrainës, ky është një fakt që nuk duhet harruar”, tha Rudik.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli