Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 0%
  • Kujdesi familjar 100%
  • Ndikimi i shoqërisë 0%

Gjykim i shkurtuar për Safet Gjicin dhe Alma Kaçin

Nga Armand Bajrami
4 Dhjetor 2023, 13:24 | Kronikë

Gjykim i shkurtuar për Safet Gjicin dhe Alma Kaçin

Gjykata e Posaçme vendosi të kalojë për gjykim çështjen penale ndaj ish-kryebashkiakut të Kukësit, Safet Gjici dhe Alma Kaçit. Ata do të përballen në gjyq për akuzën e “korrupsionit”. Në të njëjtën seancë, gjyqtarja paraprake pranoi kërkesën e të pandehurve për gjykim të shkurtuar.

Sipas SPAK, në cilësinë e kryebashkiakut, Gjici ka përfituar nga Kaçi përfitimin e parregullt, në formën e favorit seksual kundrejt premtimit për ta ndihmuar në një projekt për mbrojtjen e qenve, që ta paraqiste më tej në mbledhje të Këshillit Bashkiak të Bashkisë Kukës.

Vijon...

 

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli