Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 46%
  • Tre herë në javë 18%
  • Vetëm në fundjavë 4%
  • Asnjëherë 32%

Mesazhe përmes letërsisë, kur Izraeli dhe Palestina janë sfondi historik i romaneve

Nga A2 CNN
22 Nëntor 2023, 16:56 | KulturëÇfarë është më e rëndë të vrasësh apo të vdesësh? Kjo pyetje shoqëron romanin më të fundit të Julia Navaros në shqip.

“Pas qëllo tashmë jam i vdekur”, një roman ku sfondi historik e politik i ngjarjeve është ai i konfliktit Izrael-Palestinë, tashmë edhe romani i saj i pestë në shqip vjen në këtë sfond tejet aktual.

Personazhet, viktima të së kaluarës, janë të detyruar të jetojnë mes trazirave që dhe kufizimeve që nuk i duan, por në të cilët dashur apo padashur përfshihen

Julia Navaro është një shkrimtare tanimë e përkthyer në 19 gjuhë të huaja dhe e prezantuar në më shumë se 30 vende si një autore që nuk zhgënjen.

“Nga asnjëra anë” është romani i pestë që përkthehet në shqip nga Dituria.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi