Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 89%
  • Mungesa e kohës 0%
  • Mungesë motivimi 11%
  • Lodhja fizike 0%

Shkolla profesionale në Rrëshen, partneriteti publik-privat me Kishën Katolike

Nga A2 CNN
3 Mars 2024, 16:26 | Politikë

Kryeministri Rama ishte në shkollën profesionale te Rrëshenit, ku falë angazhimit të Kishës Katolike dhe pasionit të Dom Gjergj Metës, është krijuar një sistem i mirëorganizuar për studimet në Hoteleri – Turizëm, Elektroteknikë, Informatikë, Shërbime Mjetesh Transporti dhe Instalues Sistemesh Hidrosanitare.

Aty studiojnë vajza e djem nga bashki te ndryshme te veriut dhe qeveria do të përfshihet në një partneritet publik-privat me kishën, për të zgjeruar kapacitetin e shkollës.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli