Sondazh: Sipas jush, brezi më i lumtur është:
  • X (1960-1980) 33%
  • Millenials (1981-1996) 56%
  • Z (1997-2011) 11%
  • Alpha (2012-2025) 0%

Udhëzimi për zgjedhjet dhe rienergjizimi i partisë, PS mbledh më 17 mars Asamblenë Kombëtare

Nga A2 CNN
11 Mars 2024, 13:37 | Politikë

Udhëzimi për zgjedhjet dhe rienergjizimi i partisë, PS mbledh

Rienergjizimi i partisë, korrigjimi i mangësive të evidentuara në OS dhe anëtarësimet e reja, do të diskutohen në mbledhjen e Asamblesë Kombëtare të PS-së, e cila do të zhvillohet në mars në Durrës.

Udhëzimi për zgjedhjet dhe rienergjizimi i partisë, PS mbledh

Në agjendën e siguruar nga A2 CNN, mësohet se në këtë Asamble do të miratohet udhëzimi për zgjedhjet e përgjithshme në parti, si edhe udhëzimi mbi kriteret përzgjedhëse të kandidatëve për delegatë të Kongresit të Partisë, bashkëkryetarët e OS dhe KS të Njësisë Administrative.

Gjithashtu, do të ketë raportime dhe diskutime nga anëtarët e Asamblesë për zbatimin e detyrave të ngarkuara.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani