Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 73%
  • Mungesa e kohës 18%
  • Mungesë motivimi 9%
  • Lodhja fizike 0%

Pritën 33 vjet, banorët e fshatit Shtuf mblidhen bashkë dhe shtrojnë rrugën

Nga A2 CNN
19 Shkurt 2024, 15:20 | Sociale

Pas 33 vitesh pritjeje, pagesash të taksave dhe premtimeve elektorale nga të gjitha kahet politike, banorët e fshatit Shtuf të Muriqanit në Shkodër kanë vendosur më në fund të riparojnë vetë rrugën përpara banesave të tyre.  

Siç shprehen edhe vetë ata, i kanë hequr diçka gojës për t’ia hedhur nevojës.

Kjo rrugë përdoret të paktën nga 35 familje të fshatit Shtuf të Muriqanit, të cilët siç do njeri shpresojnë pa besim.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi