Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 55%
  • Jo 36%
  • Nuk e di 9%

“Universiteti, një mollë të ndaluar”, Berisha: Bankat, thuajse bosh

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 12:36 | Aktualitet

Ish-kryeministri Sali Berisha deklaroi se tarifat e larta, rritja e qirave dhe çmimet e tjera në tërësi, po e bëjnë studimin në universitet një mollë të ndaluar për qytetarët shqiptarë.

Ditari A2 CNN