Zhvlerësimi i EURO-s, Ministria e Financave dhe Ekonomisë ofron dy masa për të garantuar likuiditetin e eksportuesve

Nga A2 CNN
11 Maj 2023, 15:16 | Ekonomi
Zhvlerësimi i EURO-s, Ministria e Financave dhe Ekonomisë ofron dy

Ngrirje e parapagimit të kësteve të tatim-fitimit për bizneset eksportuese dhe rimbursim të TVSH-së brenda 3 ditëve nga data e aplikimit.

Këto, bashkë me ngritjen e një grupi pune të përbashkët për analizimin e shkaqeve të rënies së euros, janë masat e ofruara nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë për zhvlerësimin e valutës evropiane.

Ministrja Ibrahimaj i vlerësoi këto si “zgjidhje të përkohshme”, ndërsa përfaqësuesit e shoqatave të eksportuesve kërkuan edhe më shumë mbështetje.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi