Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 10%
  • E vështirë 60%
  • E pamundur 30%

Fotografitë më të bukura në natyrë për vitin 2023

Nga A2 CNN
29 Nëntor 2023, 12:41 | Fotolajme

Cilat janë fotot më të bukura nga natyra, që reflektojnë momentin, jetën e egër, tekat e motit e që janë në çdo kohë, potencial për t’u shkatërruar nga dora e njeriut? Më sipër, gjeni fotogalerinë reale të kafshëve dhe natyrës, të përzgjedhura edhe si më të bukurat e vitit nga “People's Choice Award”. Më të mirat do të qëndrojnë në Muzeun Historik të Londrës.

A2 CNN Livestream

Dita jonë