Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 10%
  • E vështirë 60%
  • E pamundur 30%

Odise në hapësirë: Fotografi mahnitëse të marra nga teleskopi James Webb

Nga A2 CNN
1 Shkurt 2024, 12:49 | Fotolajme

I lëshuar në hapësirë në vitin 2021, teleskopi Jams Webb nisi të regjistrojë të dhëna një vit më vonë, duke ndryshuar një pjesë të mirë të njohurive që shkencëtarët kishin për Universin dhe gjithashtu, duke realizuar fotografi mbresëlënëse.

A2 CNN Livestream

Dita jonë