Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 71%
  • Jo 24%
  • Nuk më intereson 6%

Harta e çmimeve të reja të apartamenteve, Astiri me rritjen më të madhe, në ish-Bllok referenca arrin në 228.000 lekë

Nga A2 CNN
2 Gusht 2023, 14:37 | Aktualitet

Qeveria ka rritur çmimet e referencës së apartamenteve mbi të cilat bëhet vlerësimi i taksës së pasurisë. Qëllimi është përafrimi i vlerës së tyre me tregun aktual të shitjes dhe blerjes së pasurive të paluajtshme. Unaza e Re është zona me rritjen më të madhe të çmimit të referencës me 76 për qind, ndërsa në ish-Bllok një metër katror vlerësohet në 228 mijë e 400 lekë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu