Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Shtohen problemet për Trump, akuzohet për komplot për përmbysjen e rezultatave të zgjedhjeve

Nga A2 CNN
2 Gusht 2023, 12:23 | Aktualitet

Shtohen problemet ligjore për Donald Trump. Ish-presidenti ngarkohet me 4 akuza të reja pas hetimeve të departamentit të drejtësisë lidhur me përpjekjen për të përmbysur rezultatin e zgjedhjeve në 2020-n. Ndër të tjera akuzohet për komplot ndaj Shteteve të Bashkuara dhe pengim të procedurave zyrtare.

Dita jonë