Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 68%
  • Jo 27%
  • Nuk e di 5%

Zgjedhje në Veri, a do të rikandidojë në Mitrovicën e Veriut kryetari shqiptar i Komunës?

Nga A2 CNN
2 Gusht 2023, 13:36 | Aktualitet

Erden Atiq, kryetar i Komunës së Mitrovicës së Veriut, në një intervistë për A2 CNN tregon punën e përditshme dhe bashkëpunimin me komunitetin serb atje. Atiq është i gatshëm për zgjedhje të reja, kurdo që të merret ky vendim.

Ditari A2 CNN