Kosova me dy medalje ndërkombëtare edhe në sportin e Taekwondos

Nga A2 CNN
14 Maj 2023, 17:13 | Sporte të tjera
Kosova me dy medalje ndërkombëtare edhe në sportin e Taekwondos

Taekwondistët e rinj kosovar, bursistë “Shpresa Olimpike 2023”, Jon Gashi dhe Elion Agushi, janë kthyer me dy medalje nga gara ndërkombëtare “European Multi Games 2023 G1/E2”, të mbajtur në Sarajevë të Bosnjë e Hercegovinës.

Gashi në grupmoshën junior, kategoria -73, fitoi medaljen e artë pas tri fitoreve dhe një raundi të kaluar pa luftë.

Agushi, grupmosha junior, kategoria -63 kg, fitoi të bronztën pas tri fitoreve e një humbje.

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024