Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Lufta e përjetshme Izrael-Palestinë! Zanafilla e konfliktit për tokën e “shenjtë” të larë me gjak

Nga A2 CNN
8 Tetor 2023, 16:42 | Aktualitet

Shpërthimi më i fundit në konfliktin mes Palestinës dhe Izraelit është në fakt vazhdimësi e një lufte që vijon prej dekadash mes dyja vendeve. Ky material na njeh më shumë për betejat për ekzistencë mes Izraelit dhe Palestinës dhe për pretendimet se kush ishte i pari në “Tokën e Shenjtë”, tashmë të larë me gjak.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi