Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 56%
  • Jo 33%
  • Nuk e di 11%

“Lufta është gjithmonë një humbje”, Papa kërkon fundin e konfliktit mes Izraelit dhe Hamasit

Nga A2 CNN
22 Tetor 2023, 15:25 | Aktualitet

Papa Fracesku kërkoi fundin e konfliktit mes Izraelit dhe militantëve të Hamasit, duke u lutur për lirimin e pengjeve, dhe vazhdimësinë e ndihmave për popullsinë në Gaza.

Ditari A2 CNN