Sondazh: Cilin stil pëlqeni më shumë për dekorimet e fundvitit?
  • Tradicional 50%
  • Modern 19%
  • Pak nga të dyja 31%

“Partizani”, si iu përgjigj Berisha akuzave për korrupsion

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 09:41 | Aktualitet

Ndalemi tek argumentimi i zotit Berisha për çështjen “Partizani”, në konferencën e tij për mediat të shtunën në mbrëmje. I ndajmë në dy momente, për çështjet e klubit Partizani dhe mbi hetimin e prokurores së çështjes.

Debat - nga Alba Alishani