Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Pas trazirave dhe tensioneve ditë e qetë sot në Veriun e Kosovës

Nga A2 CNN
1 Tetor 2023, 14:12 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

A2 Business