“Perla e harruar” mes maleve që arrihet vetëm me kuaj

Nga A2 CNN
17 Tetor 2023, 10:42 | Aktualitet

Kjo natyrë me këto pamje, do të tërhiqnin këdo që i shikon, për t’i vizituar dhe shijuar nga afër. Por për të mbërritur deri këtu nuk është e lehtë. Autoritetet lokale janë kujdesuar që të rendisin 40 destinacione natyrore dhe monumente midis të cilave dhe banesa ku ka lindur poeti Andon Zako Çajupi. Por turistët, siç thonë edhe banorët e zonës duhet të vijnë me kuaj, pasi rruga lë shumë për të dëshiruar.

A2 CNN Livestream

A2 Sport