Sondazh: A keni pasur raste të abuzimit me të dhënat tuaja personale?
  • Asnjëherë 10%
  • Shpesh 60%
  • Nuk jam në dijeni 30%

Shqipja “çon” Google në gjyq, padia nga intelektualët Haki Dervishi dhe Neshad Asllani

Nga A2 CNN
17 Tetor 2023, 08:54 | Aktualitet

I ftuar në një lidhje live me “Skype” nga Prishtina ishte mjeku i njohur, Neshad Asllani

Debat - nga Alba Alishani